کنارنمی کشم چون برنامه ام متفاوت است/اگر4سال پیش می آمدیم تحریم ها رخ نمی داد

۱۳۹۱ محسن رضایی گفت:افرادی که می روند پشت میز صحبت می کنند، حرفهایی که آنجا می زنند نباید باعث شود که علیه آنها اقدامی صورت بگیرد. باید در دانشگاه گفتگو داشته باشیم... در پارکها نیز گفتگو داشته باشیم. در کارخانجات و خود عالم سیاست باید میز گفتگو داشته باشیم.

دوشنبه ۲۸ اسفند ساعت 14:28

روز گذشته محسن رضایی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در سال92 سفری به خوزستان داشت که در حاشیه این سفر دیداری با برخی خبرنگاران استان برگزار کردکه خلاصه آن را در دو قسمت حضور خوانندگان محترم ارائه می کنیم:

 

-مردم جامعه ما برای انتخابات سال 92 آمادگی خوبی دارندکه با این وضعیت 30 میلیون رای می توانیم داشته باشیم. متأسفانه نمی دانم بنا به چه دلیلی برخلاف همه دوره هایی که شش ماه آخر سال به صورت غیر رسمی فعالیت ها شروع می شد در این دوره این کار ضعیف صورت گرفت ، تقریباً خیلی ضعیف صورت گرفت و من نگران فعالیت های ضعیف جناح های سیاسی هستم باید در فروردین و اردیبهشت این ضعف را جبران کرد چرا  آمادگی جامعه بیشتر از 30میلیون رای می باشد هرچند فرصت های زیادی از دست رفته است.

-اینکه تعداد زیادی نامزد انتخاباتی در صحنه حضور داشته باشند فکر نمی کنم اشکالی داشته باشد. اشکال این است که ما باید به یک عقلانیت جمعی اعتقاد داشته باشیم. مثلا اگر می خواهیم ائتلاف بکنیم که البته چیز خوبی است، بیاییم به یک قضاوت جمعی که متاثر  از نخبگان کشور است تن دهیم.

- چطور از خردورزی صحبت می کنیم اما حاضر نیستیم در معرض قضاوت نخبگان کشور قرار بگیریم و آن ها به ما نمره دهند و قضاوت کنند که کدام یک از کاندیداها می تواند بیشتر از دیگری کشور را اداره کند و پس از آن این نتیجه را در اختیار افکار عمومی قرار دهیم لذا من مخالف ائتلاف نیستم

- پیشنهاد چهارصد نفری من پیشنهادی منطقی است که چهارصد نفر از نخبگان کشور در رشته های اقتصاد، جامعه شناسی، فرهنگ سیاست، سیاست خارجی این ها محور قضاوت درمورد کاندیداها شوند و بعد نتایجشان را به جامعه اعلام کنند.

-قبلا بحث ما این بود که بعد از صحبت های مقام معظم رهبری در کرمانشاه که آیا اداره قوه مجریه پارلمانی باشد و یا ریاستی باشد؟ حالا آن یک بحثی است که می شود به آن پرداخت. اما می توانیم برای این که کاندیداهای اصلح را در اختیار جامعه قرار دهیم. یک مجلس نخبگانی بعنوان مشاوره عموم مردم به وجود بیاوریم و تا قبل از اینکه احزاب بخواهند شکل و پا بگیرند  می توانیم از این مدل های در حال گذر استفاده کنیم، و به مردم کمک کنیم .

 

-نمی دانم چرا کسانی که مدعی ائتلاف هستند به این حرف پاسخ نمی دهند و با این که این مسئله با آنها مطرح شده چرا زیر بار قضاوت نخبگان نمی روند؟ چرا نمی خواهند قضاوت کنند و مردم قضاوت نخبگان رابه عنون یک مشاوره ی مفید بدانندودرحقیقت بدانندچه هست

-معتقد هستم که ما باید تحمل پذیری و گفتگو را در سطح جامعه افزایش دهیم. حتی به صورت نمادین میزهایی در ایران درست کنیم که مصونیت داشته باشد. یعنی افرادی که می روند پشت میز صحبت می کنند، حرفهایی که آنجا می زنند نباید باعث شود که علیه آنها اقدامی صورت بگیرد. در دانشگاه ما گفتگو داشته باشیم... در پارکها نیز گفتگو داشته باشیم. در کارخانجات و خود عالم سیاست باید میز گفتگو داشته باشیم.

 -معتقد به یک انقلاب در اقتصاد هستم. فدرالیسم اقتصادی که توجه جدی به اقوام دارد بخشی از این انقلاب اقتصادی است. در حال حاضر با این اقتصاد به هیچ جا نخواهیم رسید. کشاورزی ما بسیار سنتی و غیر سودده است. صنعت ما با بحران مواجه است اقتصاد ما تک محصولی و از طرفی دیگر دولتی است.

-درعین حال که باید از تجارب کشورهای دیگر استفاده کنیم باید الگوومدل خودمان راتحت عنوان توسعه متعالی که درکتاب فدرالیزم اقتصادی به آن اشاره کردم،دنبال کنیم که توسعه ی متعالی ،توسعه فرهنگی اجتماعی  راپابه پای توسعه اقتصادی درپیش گیرد

.

-هرکدام از دوستانی که اعلام می شود در صحنه  حاضر می شوند اگر بیایند من کنار نمی کشم چون برنامه من از بعد اقتصادی یافرهنگی  بابسیاری از کاندیداها متفاوت است .لذا در صحنه خواهم بود.

-اعلام کابینه هنوززوداست مادولتمان یک دولت فراگیراست خواهد بود.فراگیر ازابعادمختلف ،یک بعدش هم فراگیری سیاسی است .دربعدسیاسی محوراصلی مساله نظام  است یعنی تمام کسانی که به نظام جمهوری اسلامی وشخص رهبر نظام اعتقاد داشته باشند دیگر آنجا به بعدش مهم نیست برای من درکدام گروه وجناح بوده اند.ازآنجا به بعدش  دیگرتوانایی وآن ظرفیت هایشان مهم است لذا ما حتما ازهمه گروهای سیاسی هم مشروط به اینکه توانایی اداری داشته باشند وبه شخص رهبر انقلاب ونظام معتقدباشدازاو استفاده خواهیم کرد .  

 

 - مساله تحریمهای اقتصادی خیلی مساله جدی است .مابایدحتمابرای این مهم فکری بنیم .4سال پیش اگرما می آمدیم اصلا نمی گذاشتیم تحریم صورت بگیرد ولی حالا بایدفکری برای رفع حتمی تحریم های اقتصادی دربرنامه ماوجود داشته باشد

-یکی دیگر از چالشهای پیش روی ما چالش است که بین ما و اکثرکشورهای عربی بوجودآمده است .4سال پیش این چالش نبود.اگرمن می آمدم نمی گذاشتم چالش بوجود آید بالاخره ما دراین کشورزندگی می کنیم باید این چالش هاراباهمسایگانمان حل کنیم .

 

-چند برنامه جدی دارم که به برنامه های قبلی اضافه شده است یکی متعلق به یارانه سبزاست که به جامعه کشاورزی  ایران درروستاها وتولیدات کشاورزی یک جهتی اختصاص داده شود .که در این خصوص روی چند محور تمرکزداریم یک مساله بیمه کشاورز وبیمه محصولات کشاورزی است .دوم اصلاح بذروخاک است .سوم مکانیزه کردن کشاورزی است .چهارم صنایع تبدیلی وصنایع مکملی کشاورزی است .درحقیقت  یارانه سبز به هشت محور بخش کشاورزی پرداخت می شود .که یک تحول اساسی  در بخش کشاورزی بوجودمی آید.اشتغال رابالا می برد.ازمهاجرت روستایی ها وعشایربه شهرها جلوگیری خواهدکرد .ودرتقویت محیط زیست ایران هم این اقدام نقش موثری خواهدداشت .محیط زیست ما الان بابحران مواجه است که  این اقدام به تقویت محیط زیست ایران هم منجرمی شود.

 

-برای اینکه  پول ملی مان راتقویت کنیم وازاین سقوط مداومش جلوگیری کنیم به صورت گسترده به تمام استانهای مرزی ایران که بیش ازتقریبا50%استانهای ایران  مرزی ی باشند .اختیارات گسترده ای را درزمینه صادرات خواهم دادوصنایعی راکه به صادرات در این استانها کمک کنند مستقرخواهیم کرد که ازهمسایگان خوبی  که درکشورها ی منطقه داریم بتوانیم استفاده کنیم .

 

-برای بانوان کشورطرحی تهیه شده  که الان 10محورداردیک بخشش کسب و کارهای  خانگی درخانه هاست .یک کارگاههای ساخت وتجهیزات الکترونیکی برای خانم هایی آموزش داده می شود که بخواهند درخانه کارکنند وبه آنها آموزش داده میشود.تااینکه انشاءالله مابتوانیم ازظرفیت بزرگ بانوان کشوراستفاده کنیم .برای دانشجویان وجوانان هم برنامه ای  دارم .دانشجو شش ماه  مانده به اخذمدرک تحصیلی ،شغلش معین باشد که درباره  امیدبه آینده درحال ترک کردن دانشگاه است .اینها جزءبخشی  ازبرنامه های  من هست که درکتابی  درفروردین  واردیبهشت به طورمفصل من توضیح خواهم داد.

-من از اول انقلاب تا الآن ثابت ترین ولایتمدار کشور بودم چون  زمان امام من نسبت به امام وفادار بودم. بعد برخی ها در رابطه با رهبر انقلاب کم آوردند، ولی من  زمان رهبر انقلاب هم وفادار بودم؛ و تعدادی که الآن وفادار هستند، زمان امام کم آورده بودند. آن موقع خیلی فعال نبودند. حالا اینها نسبت به رهبر انقلاب فعال شده اند. البته ما حرفی نداریم. ما دست همه را می بوسیم. من از اول انقلاب تا حالا رابطه ام را با انقلاب حفظ کرده ام. ولایتمداری من از یک اعتقاد ایدئولوژیک ناشی می شود. لذا من همان وفاداری که نسبت به امام داشته ام، نسبت به رهبر انقلاب دارم و فکر می کنم نجات کشور ما همیشه در این است که این محور وحدت را ما محکم نگهداریم. ریسمان را محکم نگه داریم و تقویتش بکنیم. ولی اصولا من خودم را یک انقلابی می دانم. یعنی قبل از اینکه این دو تا جناح شکل بگیرد ما تشکیلات سیاسی توی خوزستان داشتیم. یعنی جمعیت منصورون قبل از حزب مشارکت و رایحه خوش خدمت و حزب سازندگی و ....

 

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







تاريخ : چهار شنبه 30 اسفند 1391برچسب:اقتصاد مقاومتی , انتخابات , ریاست جمهوری , محسن رضایی , ائتلاف , هفتکل , نخبگان , انتخابات 92 ,, | 23:30 | نویسنده : هــــفـــتــــکـل ســـــــلام |